Banquet tým – specialisté na maso sous-vide
Tým zkušených šéfkuchařů pomáhá každý den profesionálům ze špičkových restaurací, školních jídelen i provozů rychlého občerstvení napříč celou Českou republikou.
 
  Inspirace a podpora pro Vaši kuchyni
Srdcem Banquet týmu je trojice nadšených odborníků – Petr Konečný, Pavel Smékal a Josef Veleta. Pořádají semináře s živým vařením, inspirují kolegy při tvorbě menu a prezentaci jídel, pomáhají s kalkulacemi pokrmů i splněním podmínek spotřebního koše.
Jak Banquet tým pomáhá
-   
    
    Sestavení menuPomohou vytvořit atraktivní nabídku jídel, která osloví Vaše zákazníky. 
-   
    
    Kalkulace cenyPoradí s optimalizací nákladů při zachování vysoké kvality. 
-   
    
    Spotřební košPoskytnou tipy, aby byly splněny normy a požadavky na složení pokrmů. 
-   
    
    Přizpůsobení recepturNavrhnou recepty na míru, aby odpovídaly potřebám i chutím Vašich zákazníků. 
-   
    
    Prezentace pokrmůUkážou, jak správně prezentovat jídla, aby zaujala na první pohled. 
-   
    
    Školení a seminářePořádají tematické akce zaměřené na praktické využití masa sous‑vide. 
Chcete zažít Banquet seminář představující svět chutí masa sous‑vide?
Podívejte se na aktuální nabídku seminářů a rezervujte si místo. 
Kdo tvoří Banquet tým?
Profesionální kuchaři s bohatými zkušenostmi a hlubokými znalostmi o sous‑vide výrobcích Banquet. Jejich cílem je, aby si zákazníci i kuchaři užili špičkovou kvalitu masa sous‑vide v každé porci.
-   
    
      Petr KonečnýVedoucí podpory prodeje sous-vide Banquet pro Českou a Slovenskou republiku. Šéfkuchař se čtyřicetiletými zkušenostmi z instituční gastronomie, hotelů i restaurací, vaření ho nejvíce baví od 500 porcí výše a specializuje se na omáčky. Pro Bidfood pracuje již více než 26 let. 
-   
    
      Pavel SmékalPodpora prodeje sous-vide Banquet na Moravě. Zkušený šéfkuchař se specializací na hotelovou kuchyni, v týmu Banquet je jeho doménou tvorba nových receptur a kalkulačních listů. 
-   
    
      Josef VeletaPodpora prodeje sous-vide Banquet v Praze a okolí. Zkušený šéfkuchař, který prošel několika pražskými podniky, hotely na karlovarské kolonádě a okusil i práci v zahraničí. 
Proč s Banquet týmem spolupracovat?
Sous-vide maso Banquet představuje dokonalou chuť a jistotu kvality.
S Banquet týmem získáte víc než jen podporu – získáte inspiraci. Naši kuchaři přinášejí ke každému zákazníkovi nejen svoje zkušenosti, ale i nové nápady, a taky úsměv a chuť posouvat gastronomii pořád dál.
Dohodněte si bezplatnou prezentaci sous‑vide Banquet přímo ve Vaší provozovně.
Fotografie ze seminářů a dalších akcí naleznete na facebookové stránce
Banquet: sous-vide ve Vaší kuchyni.
Ke všem potřebným informacím se dostanete nejpohodlněji přes stránku banquet-maso.cz. Naleznete zde základní informace, kontakty, odkazy na semináře, produkty i recepty.
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  