Bravur – moderní značka uzenin
Uzeniny Bravur staví své dobré jméno na poctivém řemesle, kvalitních surovinách a výrobě, kde se tradice snoubí s technickou precizností.
 
  Uzeniny z Dýšiny
Značka Bravur vznikla v roce 2020, ale její kořeny sahají do roku 2018, kdy společnost Bidfood zahájila vlastní výrobu uzenin v Dýšině u Plzně.
 
  Pod značkou Bravur dnes najdete pestrou nabídku produktů: kuřecí, krůtí a vepřové šunky ve třech jakostních třídách (standardní, výběrová a nejvyšší), slaniny, párky, klobásy, špekáčky, měkké salámy i uzená masa. Všechny šunky Bravur vynikají vysokým obsahem masa, který výrazně převyšuje běžný standard na trhu.
Díky stabilní kvalitě, široké nabídce a dokonalému zpracování se uzeniny Bravur staly oblíbenou volbou nejen pro profesionální kuchyně, ale i pro každodenní nákupy koncových spotřebitelů.
Uzeniny Bravur jsou vyráběny s důrazem na kvalitu, chuť a technologickou preciznost. Uzená masa se připravují tradičně na bukovém dřevě, které jim dodává nezaměnitelnou chuť i vůni. Velké oblibě se těší například uzená kuřecí stehna, ale také prsa, ideální do salátů, sendvičů nebo na studené mísy.
Mezi stálice patří vepřová krkovice, moravská uzená kýta nebo fantastické špekáčky.
 
  Články Bravur
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  